اگر در لاتاری شرکت کرده اید یا حداقل قصد شرکت داشته اید و به دنبال جمع کردن اطلاعات راجع به لاتاری بوده اید، حتما این اسم خیلی به گوش تان خورده است. فرم دی اس 260 مخصوص برنده های خوش شانس لاتاری ( یا کلا هر نوع متقاضی ویزای مهاجرتی آمریکا با ملیتی خارجی) است. اما فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه! این فرم با ظاهر ساده را دست کم نگیرید چون پر از حساسیت و نکته های ریز است و توصیه می کنیم حتما پر کردن آن را به یک فرد متخصص بسپارید یا حداقل با دانش کامل اقدام به پر کردن فرم توسط خودتان کنید، چون با کوچکترین اشتباهی می توانید باعث ریجکت شدن پرونده ی خود شوید!
میتوانید از پکیج های موجود روی سایت کمک بگیرید و به تنهایی و در خانه بدون هیچ مشکلی این فرم را پر و ارسال کنید و یا کار را به متخصصان برتر مهاجر بسپارید.
در ادامه ی مقاله به تعریف مفصل فرم DS-260 خواهیم پرداخت به گونه ای که نمونه اش را در هیچ سایتی ندیده اید! با ما همراه باشید.
متقاضیان ویزای DV باید موارد زیر را داشته باشند :
برای پر کردن فرم ds260 باید وارد سایت مرکز کنسولگری درخواست های الکترونیکی یا به اختصار (CEAC) به نشانی www.ceac.state.gov شوید و روی گزینه ی DS-260, online immigrant visa and alien registration application کلیک کنید. در صفحه ی باز شده کیس نامبر خود را که پس از استعلام نتایج در سایت DVprogram به شما نشان داده می شود را وارد کنید و پس از آن در کادر های مربوطه به ترتیب کیس نامبر (این قسمت معمولا پر شده از قبل)، نام خانوادگی متقاضی اصلی، تاریخ تولد ایشان به میلادی و کانفرمیشن نامبر را بدرستی وارد کنید. در کادر بعدی از شما میپرسد که چه کسی در حال ورود و ویرایش فرمتان است؟ خود شخص متقاضی (Applicant) ، وکیل متقاضی (Attorney) ، یا یک شخص ثالث-بجز متقاضی و زیر مجموعه هایش (third-party-agent) از بین این 3 گزینه بسته به شرایط تان یکی را انتخاب کرده و کد تصویری کپچا را با حروف بزرگ وارد کنید و روی دکمه Continue کلیک کنید.
همانطور که در بالا ذکر شد مجدداً تأکید می کنیم که کار را به کاردان بسپارید! اگر قصد دارید تکمیل فرم خود را به کارشناسان مجموعه برتر مهاجر واگذار کنید، لطفاً در وقت مقرر مدارک زیر را با خود به همراه داشته باشید :
1-پاسپورت معتبر با تاریخ بیش از 2 سال
2-آدرس های محل سکونت از 16 سالگی به بعد
3-آدرس شخصی در آمریکا به همراه کد پستی و نام گیرنده و شماره موبایل (این ادرس برای ارسال گرین کارت مورد استفاده قرار میگیرد لطفا فقط آدرس درست و دقیق در فرم وارد بکنید نه آدرس هتل و …)
4-مشخصات پدر ، مادر، همسر و فرزندان
5-اطلاعات سفرهای خارجه قبلی
6-اطلاعات شغلی، تحصیلی و تخصصی
7-تاییدیه برنده شدن
جهت اطلاع از جزئیات بیشتر با این شماره ها تماس حاصل فرمایید :
همراه : 09123458035
ثابت : 021-77615309 و 021-77500359
امکان تکمیل فرم ds-260 تنها با رزرو وقت قبلی به صورت حضوری در دفترمرکزی برتر مهاجر و یا آنلاین ممکن است.
خیر. تمامی پاسخ ها باید به زبان انگلیسی باشد و از کاراکتر های زبان انگلیسی استفاده شود البته بجز یک قسمت که از شما میخواهد نام و نام خانوادگی تان را به زبان خودتان وارد کنید که استثناً میتوانید این کادر را به زبان خودتان یعنی فارسی تکمیل کنید. اگر به هر زبانی به جز انگلیسی فرم را پر کنید بی برو و برگرد فرم شما رد خواهد شد و مجدداً باید وارد فرمتان شوید و دوباره از اول فرم را پر کنید.
نزدیک به 95 درصد قسمت های فرم دی اس اجباری هستند و باید پر شوند به جز کد پستی ها و مواردی که عبارت اختیاری (Optional) گزینه ی دسترسی ندارم (Does not apply) را در اطراف آن مشاهده کنید، سایر قسمت های فرم باید حتما پر شوند و اگر کادری خالی بماند نمی توانید فرمتان را ذخیره کنید یا سابمیت بزنید. اگر یک قسمت را کامل پر نکرده باشید در بالای صفحه مربوط به آن بخش اروری مبنی بر نقص اطلاعات ظاهر می شود و توضیح میدهد که کدام بخش فرم اشکال دارد. اگر قسمتی از اطلاعات را وارد نکرده باشید فرمتان رد میشود!
پس از تکمیل هر بخش در انتهای آن صفحه روی دکمه ی Save کلیک کنید تا اطلاعاتی که تا آن زمان وارد کرده اید ذخیره شوند. (توجه: در آن قسمت جای خالی نگذارید و حتما یک چیزی وارد کنید تا بعدا اصلاحات را انجام دهید وگرنه ذخیره نمی شود) بعد از آن روی دکمه ی Sign out در قسمت بالا و سمت راست فرم کلیک کنید تا از فرم خارج شوید.
برای اطمینان از حفظ حریم خصوصی شما، سامانه CEAC یک زمان تایم اوت در نظر گرفته یعنی اگر به مدت 20 دقیقه فرم DS-260 شما بیکار باشد، خود به خود از فرم شما را بیرون میکند و دوباره باید وارد شوید و روال را ادامه دهید. در این صورت تمام اطلاعات وارد شده تا زمانیکه روی Save کلیک کرده باشید ذخیره می شود.اطلاعاتی که بعد از سیو کردن وارد شده اند پاک خواهند شد و دوباره باید وارد کنید.
وارد سایت CEAC شوید و اطلاعات خواسته شده را با دقت وارد کنید.در صفحه ای که باز می شود می توانید فرم های خود و زیرمجموعه ها (شامل همسر و فرزندان زیر 21سال و مجرد) را در یک جدول مشاهده کنید. روبروی هر ردیف بسته به شرایط هر فرم کلمه ی Incomplete ( ناتمام) ، start now (شروع فرم) یا completed (تکمیل و سابمیت شده) دیده میشود که با کلیک روی هرکدام وارد یکی از فرم ها می شوید. اگر میخواهید بخش خاصی را ویرایش کنید روی سر تیتر آن در قسمت بالا-سمت چپ فرم کلیک کنید. این بخش ها را در پکیج جامع آموزش فرم DS-260 به طور مفصل توضیح داده ایم. برای خرید این پکیج کلیک کنید . این بخش ها به ترتیب عبارت اند از :
Getting started یا شروع فرایند
Personal :personal 1-personal 2 یا اطلاعات شخصی
Address and phone: present and previous-mailing and permanent آدرس و شماره تلفن
Family: parents-spouse-previous spouse-children یا اطلاعات خانواده شامل : والدین-همسر فعلی-همسر قبلی یا همسران قبلی -فرزندان
Previous us travel یا اطلاعات سفر های قبلی به آمریکا
Work/education/training: present-previous-additional یا اطلاعات شغلی-تحصیلی و کارآموزی
Security and background اطلاعات و سوابق امنیتی و کیفری شامل :
medical and health مدیکال و اطلاعات بیماری های خاص
criminal سوابق کیفری
security 1 – سوابق امنیتی 1 و 2
security 2
immigration law violations 1 نقض قوانین مهاجرت
miscellaneous 1 اطلاعات متفرقه 1 و 2
miscellaneous 2
ودر نهایت و بخش آخر فرم ds260 بخش Social security number یا شماره تأمین اجتماعی قرار گرفته است.
بعد از پر کردن فرم و سابمیت فرم دی اس 260، فرم شما قفل یا لاک می شود و شما امکان ویرایش و اعمال هیچ تغییری در فرم خود را ندارید و مجبور به ایمیل نگاری با kcc برای آنلاک کردن فرم خود هستید که همین موضوع زمان بر هست و ممکنه دریافت ویزای شما رو به تعویق بیاندازد و ویزاها به اتمام برسد و شما موفق به گرفتن ویزا نشوید به همین خاطر توصیه میکنیم اگر اطلاعات کافی ندارید به هیچ وجه به تنهایی اقدام به تکمیل فرم ds260 نکنید و این فرم رو تنها در یکی از این دو حالت تکمیل بفرمایید 1- زیر نظر کارشناسان مهاجرتی 2- بعد از دیدن دوره راهنمای تکمیل فرم ds260
پرکردن فرم ds260 مهم ترین مرحله بعد از برنده شدن در لاتاری است و آن قدر که پر کردن این فرم اهمیت دارد مصاحبه شما اهمیت ندارد
خیر نیازی نیست این کار را بکنید؛ در روز مصاحبه، افسری که با شما مصاحبه انجام میدهد دسترسی کامل به فرم شما دارد و آنرا به دقت بررسی خواهد کرد. ولی از صفحه نهایی فرم ds260 پرینت تهیه کرده و برای مدیکال و مصاحبه پرینت این صفحه را به همراه داشته باشید.
خرید راهنمای جامع تکمیل فرم لاتاری DS-260 از سایت برتر مهاجر
در ادامه به معرفی جامع ترین راهنمای فرم دی اس260 خواهیم پرداخت. با ما همراه شوید.
پکیج صفر تا صد تکمیل فرم دی اس 260 برتر مهاجر، تمامی بخش های مختلف فرم دی اس را با توجه به شرایط خاص هر فرد و با ذکر چندینن مثال و جواب ، پوشش داده بطوریکه با دارا بودن این پکیج میتوانید بدون نیاز به مراجعه به هیج مؤسسه ای، تأکید میکنیم “هیچ مشاور یا مؤسسه ای”، خودتان در خانه، در کمال آرامش و با کمترین هزینه پروسه را انجام دهید. این پکیج جمعاً 4 ساعت و 19 دقیقه فایل ویدیویی و 167 صفحه جزوه را شامل میشود (دیگه چی بهتر از این!)
تعریف کلی سامانه ceac و نحوه ارتباط گیری با مرکز کنسولگری کنتاکی یا kcc : آموزش ورود به سایت مربوطه(ceac) برای پر کردن فرم ds-260 – انتخاب مرورگر مناسب و نحوه وارد شدن-آموزش نوع مکاتبه با kcc در صورت لزوم به همراه نمونه درخواست-تعریف کامل وازه های به کار رفته در سایت ceac و فرم دی اس
بخش getting started یا شروع فرایند تکمیل فرم : تشریح کامل این قسمت ودستورالعمل هایی که نوشته شده-تایید یا تغییر سفارت محل مصاحبه (شامل 16 دقیقه فایل ویدیویی و دو صفحه جزوه)
بخش اطلاعات شخصی یا personal که این بخش دو زیرمجموعه دارد شامل:
Personal 1 :آموزش وارد کردن اطلاعات مربوط به هویت فرد (شامل 5 صفحه جزوه و نزدیک به یک ربع فایل ویدیویی)
Personal2 : آموزش وارد کردن اطلاعات درج شده روی پاسپورت و ملیت فرد (شامل 3 صفحه جزوه و 10 دقیقه فایل ویدیویی)
بخش Adress and phone که این بخش شامل دو قسمت می شود:
Present and previous یا آدرس فعلی و پیشین : آموزش کامل وارد کردن ادرس و شماره تلفن با فرمت مناسب-شبکه های اجتماعی و ایمیل و…(شامل 9 صفحه جزوه و یک ربع ساعت فایل ویدیویی)
Mailing and permanent یا آدرس پستی و آدرس دائمی : آموزش و تعریف کامل این دو اصطلاح- آموزش کامل وارد کردن ادرس و شماره تلفن با فرمت مناسب (شامل 7 صفحه جزوه و 11 دقیقه فایل ویدیویی)
بخش family یا اطلاعات خانوادگی شامل 4 قسمت :
Parents یا اطلاعات پدر و مادر : آموزش کامل وارد کردن ادرس، کد پستی، شهر و استان مربوط به والدین (شامل 8 صفحه جزوه و 10 دقیقه فایل ویدیویی)
Spouse یا اطلاعات همسر فعلی : آموزش کامل وارد کردن ادرس، کد پستی، شهر و استان مربوط به همسر فعلی (شامل 7 صفحه جزوه و 8 دقیقه فایل ویدیویی)
Previous spouse یا اطلاعات همسر(های) سابق : آموزش کامل وارد کردن اطلاعات همسر(ان) سابق،دلیل جدایی و… (شامل 4 صفحه جزوه و 6 دقیقه فایل ویدیویی)
Children یا اطلاعات فرزند(ان) : آموزش کامل وارد کردن اطلاعات فرزند(ان) (شامل 6 صفحه جزوه و 6 دقیقه فایل ویدیویی)
بخش previous U.S travel یا اطلاعات سفر های پیشین به آمریکا : شامل توضیح جامع نحوه وارد کردن اطلاعات تاریخچه ی سفرها و ویزاهای صادر شده برای آمریکا (شامل 5 صفحه جزوه و 5 دقیقه فایل ویدیویی)
بخش work/education/training یا سوابق کاری و تحصیلی شامل 3 قسمت :
Present یا اطلاعات شغلی یا تحصیلی حال حاضر : آموزش نحوه وارد کردن آطلاعات تحصیلی و کاری فعلی و انتخاب مشاغل (شامل 13 صفحه جزوه 14 دقیقه فایل ویدیویی)
Previous یا سوابق شغلی و تحصیلی گذشته : آموزش نحوه وارد کردن آطلاعات تحصیلی و کاری گذشته و انتخاب مشاغل (شامل 7 صفحه جزوه و 21 دقیقه فایل ویدیویی)
Additional یا اطلاعات اضافی و تکمیلی : آموزش نحوه وارد کردن اطلاعات سفر های خارجه و خدمت سربازی (شامل 7 صفحه جزوه و نزدیک به نیم ساعت فایل ویدیویی)
بخش security and background یا اطلاعات و سوابق امنیتی شامل 8 زیرمجموعه بسیار بسیار مهم :
Medical and health یا اطلاعات وضعیت سلامتی : آموزش جامع پاسخ به سوالات این بخش که مربوط به سوابق جسمانی و بیماری های واگیردار است (شامل 3 صفحه جزوه 8 دقیقه فایل ویدیویی)
Criminal یا سوابق کیفری : آموزش جامع پاسخ به سوالات این بخش که مربوط به سوابق جنایی و کیفری شما و خانواده تان میشود (شامل 9 صفحه جزوه و 25 دقیقه فایل ویدیویی)
Security 1 یا سوابق امنیتی 1 : آموزش جامع پاسخ به سوالات این بخش که مربوط به سوابق شرکت در گروه های تروریست و یا انجام فعالیت های تروریستی میشود (شامل 7 صفحه جزوه و 12 دقیقه فایل ویدیویی)
Security 2 یا سوابق امنیتی 2 : آموزش جامع پاسخ به سوالات این بخش که مربوط به شرکت در گروه ها و احزاب کمونیست میشود (شامل 6 صفحه جزوه و 5 دقیقه فایل ویدیویی)
Immigration law violation 1 یا سابقه ی نقض قانون مهاجرت 1 : آموزش جامع پاسخ به سوالات این بخش که مربوط به نقض قوانین مهاجرتی آمریکا توسط شما است (شامل 7 صفحه جزوه و 8 دقیقه فایل ویدیویی)
Immigration law violation 2 یا سابقه ی تخطی از قانون مهاجرت 2 : آموزش جامع پاسخ به سوالات این بخش که مربوط به ادامه ی سوالات نقض قوانین مهاجرتی ایالات متحده است (شامل 4 صفحه جزوه و 3 دقیقه فایل ویدیویی)
Miscellaneous 1 یا اطلاعات متفرقه 1 : آموزش جامع پاسخ به سوالات این بخش که مربوط به سوابق فعالیت های ضد بشر و غیرقانونی است (شامل 4 صفحه جزوه و 7 دقیقه فایل ویدیویی)
Miscellaneous 2 یا اطلاعات متفرقه 2 : آموزش جامع پاسخ به سوالات این بخش که جزو س آموزش جامع پاسخ به سوالات این بخش که مربوط به سوالات امنیتی مهم است! (شامل 6 صفحه جزوه و 4 دقیقه فایل ویدیویی)
بخش social security number یا کد تأمین اجتماعی : تشریح و نحوه جوابدهی به سؤالات این قسمت (شامل 6 صفحه جزوه و 9دقیقه فایل ویدیویی)
بخش sign and submit یا ارسال فرم : آموزش دقیق سابمیت کردن فرم (شامل 6 صفحه جزوه)